Mana dārza pieraksti


Manuprāt, ziema ir pierakstu un skiču laiks. Tāpēc gribu padalīties ar kaut ko, kas tiešā veidā nav saistīts ar dārzu, bet iet roku rokā ar to. Pieraksti.

Kas gan būtu dārza darbi bez pierakstiem? Man patīk veikt pierakstus ar roku. Man vispār patīk gan rakstīt, gan zīmēt ar roku. Visus savus dārza plānus uzmetumu veidā sāku uz vispirms papīra un tikai tad pārnesu digitālā veidā. Lai arī augu tabulas mēdzu veidot Excel, viss sākas uz papīra. Un, lai mani pieraksti nebūtu izmētāti pa malu malām, es tos veicu pierakstu kladēs. Līdz šim man bija mana uzticamā klade, kur veicu visus savus darbiņus, bet apsvēru iegādāties jaunu. Un tad, it kā zinādami, Balts Paper Goods man uzdāvināja šo brīnišķīgo pierakstu grāmatu! Jauni mana dārza pieraksti. 



No visiem pieejamajiem produktiem mani uzrunāja tieši šī piezīmju grāmata. Askētiski zaļa ar graudzālēm uz vāka. Baltām lapām, kas labāk nekā rūtiņu un līniju klades noder skicējot.




Par Balts Paper Goods varu teikt - izcils serviss, aiz tā stāv laipni cilvēki, kuri centās piemeklēt atbilstošo manām vēlmēm. Manas klades vāks ir ar personalizētu uzdruku un krāsa, kādu vēlējos bija izpārdota, bet viņi sagādāja! Papīrs ir biezs un klade izrādījās lielāka nekā cerēts, kas ir ļoti labi. Vairāk vietas, kur izpausties.

Mana klade nebūs smukumklade. Ar taisnām, perfektām līnijām un bez svītrojumiem. Mani pieraksti būs tieši tādi paši kā mans dārzs - nemitīgi kaut ko uzlabošu un pārveidošu.






Kā jūs veicat savus dārza pierakstus un uzmetumus dobju idejām? Vai arī jums patīk rakstīt ar roku?

___________________________

Liels paldies zīmola pārstāvjiem par saņemto dāvanu. Šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi.


Nav komentāru